Het is niet nodig om altijd de hoofdprijs te betalen wanneer je pakketten gaat versturen. Er zijn namelijk mogelijkheden om dit goedkoper te doen. Je kunt wel een voordeel van 70% hebben wanneer je een pakket verstuurt via parcelparcel.com. Ze kunnen dit voor je realiseren omdat ze groot inkopen bij de beste vervoerders van de wereld. Je moet daarbij denken aan onder andere: DHL, Fedex en TNT. Kijk altijd bij pakket versturen kosten om jezelf op de hoogte te stellen van de actuele tarieven die gelden voor het versturen van pakketten.

Pakket versturen naar het buitenland

In vele gevallen kan het zeer voordelig zijn een pakket te versturen naar het buitenland. Zeker wanneer je het via de genoemde dienst doet. Niet alleen vanwege de 70% korting, maar ook vanuit praktisch opzicht is dit een goede optie. Want stel je voor dat het tegen de feestdagen loopt in december en je familie in Amerika woont. Misschien kun je er dit jaar niet bij zijn, dan is het wel mogelijk om een pakket te versturen. Dan wordt het pakket geleverd op een adres, daar kan de familie dan de cadeaus uit de doos halen. Leuk is het dan om er een videoboodschap bij te doen. Natuurlijk kun je ook online cadeaus voor ze bestellen in het land zelf, maar wij vinden dat toch iets minder romantisch.

Pakket sturen vanuit het buitenland naar Nederland

Omgekeerd werkt het ook heel handig om een pakket te versturen. Je kan bijvoorbeeld op je vakantieadres, boeken en souvenirs tegenkomen die je graag mee terug wil nemen naar Nederland. Maar misschien ben je een backpacker en wordt het meenemen een probleem. In dat geval is het slim om een pakket te versturen met de zaken erin. Dit scheelt weer ruimte in je backpack of koffer. Stuur het pakket naar een adres waarvan je weet dat degene die er woont thuis is, overleg dit natuurlijk eerst met de ontvanger. Je kunt vanuit het buitenland naar Nederland voordelig pakketten versturen.